Organisér din vækst

Vi hjælper det etablerede selskab på en ny måde

Hvorfor samarbejde med os?

Vækst er svært. Der er mange forskellige udfordringer og det er umuligt at nå dem alle. Vi hopper med på vognen og tager arbejdshandskerne på. Vækst er en disciplin som logistik og administration. I er sikkert de bedste til lige netop det I gør rigtigt. Men bredden er svær og hvis man ikke får det hele med, kan ‘tårnet’ vælte.

Vi kommer med en PRAKTISK tilgang. Den bruger vi til at se sammenhængen i virksomheden og sætte vækst i struktur. Vi er pennefører på at skabe struktur baseret på det I gør rigtigt. En struktur der har fået 100-vis af andre virksomheder videre. Men vi skaber den ikke bare og går vores vej. Vi sikrer at den bliver implementeret som en platform der løbende skaber succes for alle medarbejdere. For dét er nøglen til vækst. Med sådan en platform har I potentialet til at bygge videre og nå bredere ud med netop jeres produkt.

Vækst-potentiale

Vores primære samarbejdspartnere er etablerede virksomheder. De er mellem 4 og 50 ansatte, og står overfor næste vækst-bølge. Ved hver bølge er der behov for nye kompetencer.

Det er her vi kommer ind i billedet. Vi arbejder på tværs af industrier. 

Åben til investeringer

Vi samarbejder hovedsageligt med virksomheder hvor vi kan se et investerings-potentiale.

Investeringer kan have mange former og være værdi-skabende for alle. Partnerinvest er ikke en fond eller konsulent bureau. Vi skal ses som en strategisk og langsigtet partner. 

Vores 3-trins tilgang

Forståelse: Før vi samarbejder, gennemgår vi en testet procedure. Vi lærer fra dig og tilpasser forventningerne. Forståelse af vækstpotentiale bliver etableret.

Partner Potentiale: Sammen kører vi en testperiode. Vi tilbyder ressourcer uden at kræve noget andet fra dig end langsigtede intentioner – og tillid.

Investering: Sammen vil vi evaluere hvordan vi bedst muligt løfter virksomheden videre. Lad os fortsætte, hvis vi skaber succes.

De 3 nøgle ingredienser

En Praktisk
tilgang til Vækst

Netværk af Specialister til at
arbejde på dit hold. Ikke kun rådgive

Adgang til Finansiering
 

Facts

0 %+
Gns. vækst i omsætning
0 +
Lande vi er aktive i
0 +
Vækst (millioner DKK)

Lad os starte med en dialog og se om vi er et match.

Partner din vej til toppen!

Maksimér dine chancer for succes.

Vækst skal organiseres med de rette kompetencer på den rette måde.

Lyst til en kop kaffe?

SMV Partnerinvest ApS
CVR 39807246

info@partnerinvest.dk
+45 53800300