Om Partnerinvest

Danmarks mest operationelle partner til små og mellemstore virksomheder

Hvorfor

Det handler om at maksimere sine chancer for succes ved at organisere væksten, og have de rette kompetencer på de rette tidspunkter.

Vi gør hvad vi gør, fordi vi er gode til det. At hjælpe virksomheder med at komme videre med deres mission er noget vi brænder for og har passion omkring. Det får os op om morgenen, og vi ved hvor mange forskellige kompetencer man skal bruge for at skabe vækst i en virksomhed gennem de forskellige faser. Det er ikke let.

Derfor har vi også allieret os med en række stærke samarbejdspartnere som kan træde til med operationelle kompetencer, og hvis nødvendigt, kapital. Investeringer kan tage mange former, og den klassiske er kapital. Det bringer vi også, men det er ikke essensen. Kernen i vores match med jer er at vi, sammen som et team, har de rette kompetencer for at løfte virksomheden videre. Hvis der derudover er behov for kapital, er det også noget vi af forskellige veje kan tilføre.

Partnerinvest består af et kompetent team med mere end 10+ års erfaring inden for investering, rådgivning og praktisk eksekvering i mindre virksomheder. Derudover har vi en række virksomhedsejere og freelance konsulenter tilknyttet der ønsker at gøre succes for andre – på en ny måde hvor man bliver en del af teamet.

Vi arbejder med forskellige brancher. Alt fra medico og online moms-refundering til kunsterne, familiespil og coaching industrien. Vores tilgang er baseret på en operationel tilgang. Vi har ikke til formål at være industrieksperter – det er dit område. Vi bringer de færdigheder du ikke har. Og sammen vækster vi.

Hvem

Peter Gloggengiehser Knudsen

Peter Gloggengiehser Knudsen

Arbejdsom. Analystisk. Ærlig.

Peter er en struktureret og proaktiv person som ser helheden i virksomheden. Erfaring inkluderer hands-on ledelse af internationalt salgsteam med +30mil i vækst. Han har stort fokus på at kombinere sin cand.merc med en praktisk tilgang. Det er bevist ved at have arbejdshandskerne på i flere startsups, samt en flot track record i SMV segmentet. Peter taler desuden Japansk, og så har han været inviteret ind som speaker omkring vækst hos bl.a. Huddersfield University, SDU, CBS og REGLAB.

Christian Toldam

Christian Toldam

Holistisk. Eksekverende. Aktuel.

Christian har en stærk analytisk tilgang, der skaber den nødvendige indsigt i aktualitet og udviklingspotentiale for en virksomheds produktportefølje. Fra positioner som markedsdirektør, afd. direktør og adm. direktør har Christian en sund forståelse og evne til at skabe den rette motivation blandt medarbejdegruppen med øje for talentet. Han foretrækker efter eget udsagn at være en del af organisationen og skabe resultater gennem en hands-on approach og andel i den daglig drift.

Jesper Schou Jørgensen

Jesper Schou Jørgensen

Idérig. Løsningsorienteret. Tillidsfuld.

Intet stagnerer hvis Jesper har noget at sige. Der er kvalitative løsninger på alle udfordringer, og idéer nok til at få enhver virksomhed op på næste niveau. Jesper startede på køkkenbordet og har i dag en medico virksomhed i 4 lande med mere end 70 medarbejdere. Derudover har han gennem de sidste 10 år investeret og medvirket i andre virksomheder i forskellige industrier. Jesper er ikke en klassisk Business Angel. Han er med i processen og han tager gerne selv opgaven for at få den løst.

SMV Partnerinvest ApS

SMV Partnerinvest ApS

Landsdækkende med udgangspunkt fra Holbæk

Vi holder til i Holbæk og Rungsted, men er ofte rundt omkring i det danske land. Hvis du ser en mulighed for at vi kan skabe værdi for dig og dine kunder, så tag endelig kontakt.

Maksimér dine chancer for succes.

Vækst skal organiseres med de rette kompetencer på den rette måde.

Lyst til en kop kaffe?

SMV Partnerinvest ApS
CVR 39807246

info@partnerinvest.dk
+45 53800300