Få det bedste ud af dine ydelser med et Koncept-tjek

Bliv skarp på din produkt-hylde og ram dine kunder bedst muligt

Vi oplever ofte at virksomheder er utrolig dygtige til det de gør, men i takt med de vokser bliver det sværere at kommunikere præcis HVAD de gør. 

Hvorfor det?

Simpelt. Fordi ydelserne justerer sig løbende i forhold til kundernes efterspørgsel. Det er lige som det skal være. Hvis du befinder dig i den position, er det kun fordi du er god til at lytte til kunderne, hvilket er en stor del af din succes. 

Men hvordan gør du dine ydelser transparente så de nye medarbejdere, let og enkelt forstår det som fungerer godt i dag?  

Det er en simpel analyse-model som ikke kræver mere end 2 formiddage af dig. Vi hjælper dig med processen og du ender ud med et klart billede som gør både dig og dine kollegaerne meget skarpere overfor kunderne, og internt i virksomheden. Det har en stor effekt i en vækst-fase, og hjælper til at holde kvaliteten i top. 

koncepttjek2

Et Koncept-tjek giver dig

  • Klart billede af din produkt-hylde
  • Klart billede af dine kunde-segmenter
  • Link mellem produkt og kunde
  • Forståelig model til kommunikation
  • Lettere ved at sælge

Nysgerrig?

Send en mail eller fang Peter på +45 53800300

Én dag sammen omkring et stort whiteboard - og så var vi meget mere fokuserede. Det var starten på en rejse hvor vi nu kører derudaf med højere fart og mere succes.

www.copenhagenflames.com

Et Koncept-tjek fra Partnerinvest har ikke blot givet vores kunder en lettere forståelse af vores ydelser, men også os selv. Vores tilgang er blevet meget mere professionel , og vi har fået mere vind i sejlene.

www.agrocon.dk

Inden vi fik et klart overblik over vores produkter, gik vi til kunden med "vi kan det hele". Det virkede også, men vi begrænsede os selv og gjorde det sværere end det reelt var. I dag kan vi hurtigt og nemt guide kunden direkte hen til den bedste løsning for dem - og os. Det har givet mere salg, uden tvivl.

www.nordicservicegroup.com

Maksimér dine chancer for succes.

Vækst skal organiseres med de rette kompetencer på den rette måde.

Lyst til en kop kaffe?

SMV Partnerinvest ApS
CVR 39807246

info@partnerinvest.dk
+45 53800300