Om Partnerinvest

Den mest operationelle partner til Danmarks mest almindelige virksomhed

Hvorfor

De helt almindelige virksomheder i Danmark fortjener at blive løftet videre. Baseret på det de allerede gør godt.  

Det handler om at maksimere chancerne for succes ved at organisere væksten, og have de rette kompetencer på de rette tidspunkter.

Vi gør hvad vi gør, fordi vi er gode til det. At hjælpe virksomheder med at komme videre på deres rejse er noget vi brænder for og har passion omkring. Det får os op om morgenen, og vi ved hvor mange forskellige kompetencer man skal bruge for at skabe sundt og langsigtet vækst.

Helt basalt sætter vi ting i system. Vi bruger et værktøj som hedder MOTIV huset. Det er både et beslutningsværktøj, samt en praktisk værktøjskasse. 

Vi arbejder med “hånden på kogepladen” i alt vi laver. Fokus er på at være praktisk og at forankre løsninger i en travl hverdag. Vi investerer i virksomheder, men fra 2021 ekspanderer vi vores koncept og hjælper også almindelige virksomheder som blev vil frem – 1 skridt ad gangen.

En række stærke samarbejdspartnere står klar i kulissen og kan træde til med operationelle kompetencer, og hvis nødvendigt, kapital. Kernen i vores match med jer er at vi, sammen som et team, har de rette kompetencer for at løfte virksomheden videre. 

Hvordan

Hvem

Partnerinvest består af et kompetent team med mere end 10+ års erfaring inden for investering, rådgivning og praktisk eksekvering i almindelige virksomheder. Derudover har vi en række virksomhedsejere og freelance konsulenter tilknyttet der ønsker at gøre succes for andre – på en ny måde hvor man bliver en del af teamet.

Vi arbejder med forskellige brancher. Alt fra medico og online moms-refundering til kunsterne, familiespil og coaching industrien. Vores tilgang er baseret på en operationel tilgang. Vi har ikke til formål at være industrieksperter – det er dit område. Vi bringer de færdigheder du ikke har. Og sammen vækster vi.

Peter Gloggengiehser Knudsen

Peter Gloggengiehser Knudsen

Arbejdsom. Analystisk. Ærlig.

Peter er en struktureret og proaktiv person som ser helheden i virksomheden. Erfaring inkluderer hands-on ledelse af internationalt salgsteam med +30mil i vækst. Han har stort fokus på at kombinere sin cand.merc med en praktisk tilgang. Det er bevist ved at have arbejdshandskerne på i flere startsups, samt en flot track record i SMV segmentet. Peter taler desuden Japansk, og så har han været inviteret ind som speaker omkring vækst hos bl.a. Huddersfield University, SDU, CBS og REGLAB.

Christian Toldam

Christian Toldam

Holistisk. Eksekverende. Aktuel.

Christian har en stærk analytisk tilgang, der skaber den nødvendige indsigt i aktualitet og udviklingspotentiale for en virksomheds produktportefølje. Fra positioner som markedsdirektør, afd. direktør og adm. direktør har Christian en sund forståelse og evne til at skabe den rette motivation blandt medarbejdegruppen med øje for talentet. Han foretrækker efter eget udsagn at være en del af organisationen og skabe resultater gennem en hands-on approach og andel i den daglig drift.

Sven Timo Borg Kamarainen

Sven Timo Borg Kamarainen

Kreativ. Digital. Forretningsorienteret.

Dansk/tysk marketing ekspert, der trives i en tværfaglig sammenhæng og forstår komplekse problemer. Født kommunikator og facilitator og i stand til at identificere kundernes specifikke digitale løsninger. Sven er fokuseret på at sikre de bedste resultater muligt. Han har været involveret i discipliner som f.eks forretningsudvikling, B2B marketing, online marketing, forretningsanalyse og marketingmateriale / indhold. Sven både taler og skriver flydende dansk og tysk.

SMV Partnerinvest ApS

SMV Partnerinvest ApS

Praktisk. Transparent. Langsigtet.

Vi holder til i Holbæk og Rungsted, men er ofte rundt omkring i det danske land. Hvis du ser en mulighed for at vi kan skabe værdi for dig og dine kunder, så tag endelig kontakt.

Samarbejdspartnere

Maksimér dine chancer for succes.

Vækst skal organiseres med de rette kompetencer på den rette måde.

Lyst til en kop kaffe?

SMV Partnerinvest ApS
CVR 39807246

info@partnerinvest.dk
+45 53800300