Langsigtet vækstpartner

Hvorfor samarbejde med os?

Vækst er svært. Der er mange forskellige udfordringer og det er umuligt at nå dem alle. Vi hopper med på vognen og tager arbejdshandskerne på. Vi ser vækst som en disciplin ligestillet med logistik og administration. I er sikkert de bedste til lige netop det I gør rigtigt. Men bredden er svær og hvis man ikke får bygget på en organiseret måde, kan ‘tårnet’ vælte.

Den operationelle tilgang

Vi kommer med en operationel tilgang. Den bruger vi til at se sammenhængen i virksomheden og sætte vækst i struktur. Vi er pennefører på at skabe struktur baseret på det I gør rigtigt. En struktur der har fået 100-vis af andre virksomheder videre. Men vi skaber den ikke bare og går vores vej. Vi sikrer at den bliver implementeret som en platform der løbende skaber succes for alle medarbejdere. For dét er nøglen til vækst. Med sådan en platform har I potentialet til at bygge videre og nå bredere ud med netop jeres produkt.

Vækst-potentiale

Vores primære samarbejdspartnere er etablerede virksomheder. De er mellem 4 og 50 ansatte, og står overfor næste vækst-bølge. Ved hver bølge er der behov for nye kompetencer.

Det er her vi kommer ind i billedet. Vi arbejder på tværs af industrier. 

Metoden til at gøre sit salgsproces endnu skarpere, er at være med ‘på gulvet’ og forstå den verden der mødes. Det gør man kun ved at være operationel, samtidig med at have en værktøjskasse til organisering og strukturering af processen. 

Et eksempel på at skabe struktur i salgsfasen handler om overblik og forståelse.

  • ‘Produkterne på hylden’ skal defineres. Hvad er det egentlig virksomheden kan og hvordan formidles det?
  • Dernæst skal salgskanalerne identificeres og produkterne skal vælges og formidles på den rigtige platform.

Som resultat har virksomheden – både internt og eksternt – meget lettere ved at kommunikere hvad de kan. Det gør medarbejderne stolte, og det hjælper til at få pasionen frem i teamet. Dertil guider det også kunderne til at få at forstå hvor let og enkelt det egentlig er.

Tesen: Man kan sjældent være god til at skabe rammen til vækst OG være den daglige operationelle teamplayer på samme tid. Derfor hjælper vi med første del, og overlader driften til de dygtige medarbejdere efterfølgende. Men først når det hele fungerer.

Når man vækster til fx 20 medarbejdere, har man gjort det rigtig godt. Men man når også at erkende, at det ikke er præcis samme kompetencer der får en til at udvikle virksomheden videre. 

Hvert niveau af vækst gør krav til andre kompetencer – det kan være IT, HR, LEAN, eller salgskompetencer. 

Fælles er at man tager et valg:

  • Vil du lade virksomheden stagnere?
  • Vil du tage den tilbage til et passende antal medarbejdere igen?
  • Eller vil du fortsætte udviklingen?

Vi hjælper der hvor man vælger udvikling og hvor ejerlederen er bevidst om at man ikke kan udvikle uden tilgang af andre og nye kompetencer. Man skal fortsætte med at gøre det man er god til. Vi tilbyder at bygge videre og sikre at virksomheden oplever en sund udvikling hvor medarbejdere og kunder fortsat trives.

Mange virksomheder i dag er utrolig gode, solide virksomheder, drevet af passionenrede ejerledere med gode medarbejdere. 

Når tiden kommer til salg eller generationsskifte, er det dog ikke altid lige transparent hvad virksomheden egentlig leverer og hvad der skabes af værdi.

Vi går fx ind og hjælper med 

  • At lave værdien virksomheden leverer transparent 
  • At skabe overblik over marked og kundebase
  • At sætte processer i system
  • At perspektivere værdisætningen realistisk 

Vi ved præcis hvad køberne leder efter, og hvad der tæller. Det behøver ikke at være en omvæltning af virksomheden, før den er salgsklar. Den bedste process er en glidende og langsigtet – gerne op til 1 år – proces der lige så stille får kørt virksomheden i stilling til den bedst mulige pris og den bedste overlevering.  

Vores 3-trins tilgang

Forståelse: Før vi samarbejder, gennemgår vi en testet procedure. Vi lærer fra dig og tilpasser forventningerne. Forståelse af vækstpotentiale bliver etableret.

Partner Potentiale: Sammen kører vi en testperiode. Vi tilbyder ressourcer uden at kræve noget andet fra dig end langsigtede intentioner – og tillid.

Strategisk Partner: Sammen vil vi evaluere hvordan vi bedst muligt løfter virksomheden videre. Lad os fortsætte, hvis vi skaber succes.

De 3 nøgle ingredienser

En operationel
tilgang til vækst

Et team af specialister til at
arbejde på dit hold. Ikke kun rådgive

Adgang til finansiering
 

Facts

0 %+
Gns. vækst i omsætning
0 +
Lande vi er aktive i
0 +
Vækst (millioner DKK)

Lad os starte med en dialog og se om vi er et match.

Partner din vej til toppen!

Maksimér dine chancer for succes.

Vækst skal organiseres med de rette kompetencer på den rette måde.

Lyst til en kop kaffe?

SMV Partnerinvest ApS
CVR 39807246

info@partnerinvest.dk
+45 53800300